Кус Кус

-10% за онлине нарачки!

Нарачај веднаш!
pizza, food, slice

Кус Кус

Нашите класични уживања се прават секојдневно во домашни кујни, користејќи ги најдобрите состојки. Дојдете да не посетите за вкусно, слатко и пријателско искуство.

Цело Мени

☆☆☆☆☆

Целата наша храна е направена со љубов!

pizza, man, sitting
pizza, food, slice

Работно Време

Секој ден од 09:00 – 01:00

Нарачај веднаш!

Контакти

047 222 603
076 241 244
vanjazl96@gmail.com