Новости Тел. за контакт и порачки

(047) 222-603

skype:kus-kus6

Ул. Кирил и Методиј 2А - Битола© 2017 Powered by www.DigitalCentar.com
Жолта пица
2010-04-08 04:11:02

Пробајте ја најновата жолта пица по оригинален рецепт од Jamie Oliver и почувствувајте го несекојдневниот уникатен вкус.


Пица со морски плодови
2010-04-08 04:09:35

Во секое време порачајте ги нашите пица специјалитети со морски плодови.