Жолта пица голема
Пченкарно тесто, посен кашкавал, маслинки, домат сос, лук, босилок
Цена:
200 ден.
Жолта пица мала
Пченкарно тесто, посен кашкавал, маслинки, домат сос, лук, босилок
Цена:
150 ден.
Жолта пица фамилијарна
Пченкарно тесто, посен кашкавал, маслинки, домат сос, лук, босилок
Цена:
450 ден.
Интегрална пица голема
интегрално тесто, доматен сос, растителен кашкавал, пиперки, дмат, кромид, маслинки, печурки
Цена:
190 ден.
Интегрална пица мала
интегрално тесто, доматен сос, растителен кашкавал, пиперки, дмат, кромид, маслинки, печурки
Цена:
150 ден.
Интегрална фамилијарна
интегрално тесто, доматен сос, растителен кашкавал, пиперки, дмат, кромид, маслинки, печурки
Цена:
450 ден.
Морнарска пица голема
посно тесто, пиперки, кромид, домат, маслиново масло
Цена:
180 ден.
Морнарска пица мала
посно тесто, пиперки, кромид, домат, маслиново масло
Цена:
130 ден.
Морнарска пица фамилијарна
посно тесто, пиперки, кромид, домат, маслиново масло
Цена:
400 ден.
Посна пица голема
Посно тесто, доматен сос, растителен кашкавал, пиперки, домат, кромид, печурки
Цена:
190 ден.
Посна пица мала
Посно тесто, доматен сос, растителен кашкавал, пиперки, домат, кромид, печурки
Цена:
140 ден.
Посна пица фамилијарна
Посно тесто, доматен сос, растителен кашкавал, пиперки, домат, кромид, печурки
Цена:
450 ден.