Нешто за нас Во центарот на Битола, во прекрасен амбиент, услужени од врвен персонал, гарантирано ке ги задоволите сите Ваши гурмански потреби. Во пица ресторанот “Кус-Кус“ пробајте ги највкусните пици, топени сирења, различните видови на салати и се НАЈДОБРИТЕ ФРАНЦУСКИ СПЕЦИЈАЛИТЕТИ кои се подготвени од француски готвач.

Поминете си прекрасни моменти со вашите сакани во нашиот пријатен амбиент, опкружени со убавините на приватните сепареа , нашата летна бавча и вкусно опремениот интериор.
Тел. за контакт и порачки

(047) 222-603

skype:kus-kus6

Ул. Кирил и Методиј 2А - Битола© 2017 Powered by www.DigitalCentar.com
Онлајн НарачкиРесторан пицерија Кус-Кус ексклузивно ви нуди порачка на храна директно од вашиот компјутер со најлесен и најсовремен метод
РезервацијаРезервирајте ја вашата омилена маса
МениПогледнете го го нашето мени
Новости и промоции
Жолта пица
Пробајте ја најновата жолта пица по оригинален рецепт од Jamie Oliver и почувствувајте го несекојдневниот уникате...


Пица со морски плодови
Во секое време порачајте ги нашите пица специјалитети со морски плодови....


Novo..

Makedonsko grne

Spanak salata

Rukola salata

PRSUTA SALATA