Нашиот ресторан

01

Висококвалитетна храна

Послужувањето на квалитетна храна му придонесува на нашиот ресторан добра репутација и ги принудува нашите гости да се вратат на повторени посети.

02

Позитивно целокупно искуство

Една од клучните карактеристики на нашиот ресторан е позитивното искуство на гостите, нашиот персонал кој комуницира со гостите е љубезен и одржува позитивен став.

03

Одлична цена

Балансот на вредност за парите е важен и нашите гости секогаш можат да очекуваат цената да одговара на она што го добиваат.

За нас

Секогаш може и подобро!

Во срцето на градот во 2004 година започна авантурата наречена Кус-Кус.
Во потрага по нови вкусови започна овој спој на македонска и интернационална кујна.

Амбиентот во акорд со кујната, место кое ви нуди спој на домашни и свежо приготвени јадења.
Обемното мени ќе направи да се навратите повторно и да ја почувствувате нашата храна со внимателно одбрани продукти.

За добар вкус, Кус-Кус!
Мото кое ќе се потрудиме за вас да го задржи вистинското значење.

Bon Appétit!

Резервирај маса

Kus Kus Bitola Review Picture

Γιώργος Βλιαγκόφτης

Local Guide

My favorite restaurant Excellent plates -especially the salads- at the lowest price.
Every time I'm visiting Bitola I am having lunch at this very pizzeria-restaurant.